0224 221 72 00

Randevu ve bilgi için.

Hayat, Muhteşem Bir Sistem !

4İ ATÖLYE EĞİTİM DİZİSİ” NO:10

 

Lütfen önce “4İ Atölye Eğitim Dizisi”  başlıklı yazıyı okuyunuz, önemlidir.

Teşekkür ederiz!

Bu eğitim;

  • % 100 Orijinal, Özgün ve Tektir!
  • Terapi özlü ve terapi etkili Bilinç açıcı bir eğitimdir!
  • Hayata dair soru ve sorunlara şifa ve çözüm getirir!
  • İddialarını katılımcılarına İspat eder!

Bu eğitim; klinik psikolog Yalçın Kireççi tarafından olgunlaştırılıp, 40.YIL Hizmet Misyonu olarak İnsanlığa sunulan vizyoner bir Atölye Eğitimidir.

İddiayla söylüyoruz ki; bu, “Bilmediğinizi bilmediğiniz bilgiler içeren bir eğitimdir!”

Eğitim süresi, 4 saat. “YAKİSS FORMÜLLERİ” Garanti Belgesidir.

*******

DÜNYA HAYATI’NA HOŞ GELDİN BEBEK!

BEBEK statüsünde kapalı bir Bilinçle geldik Dünya Hayatını yaşamaya. Biz acıyla ağladık, karşılayanlar zevkle güldü. Biz zevkle giderken, kalanlar acıyla ağlayacak. Hayat, Acı-Zevk ekseninde dönen 7 evreli bir Duygusal Evrim yolculuğudur. Gökkuşağı gibi 7 renk, nota gibi 7 titreşim, Yer ve Gök gibi 7 katmanlıdır DUYGULAR. Haftanın günleri gibi 7/24 tik tak çalışır SİSTEM.

Sistem MUHTEŞEM, ancak; nereden, nasıl, niçin geldik, amaç ne, BİLMİYORUZ. Bir nüfus cüzdanıyla dünyasal kimlik sahibi olduk, hepsi bu. Kimseleri tanımıyoruz. Ne kendimizi, ne de Dünyaya gelmemize aracılık eden anne babayı bile. YOK hükmünde ve gerçeklerden hiç mi hiç haberimiz YOK iken; aşama aşama büyüyüp gelişerek, tam bugüne ve şu ana gelmiş bulunuyoruz. Merhaba, sayfamıza hoş geldiniz…

 

Hayat Devam Ediyor, Keyfiniz Nasıl?

Evet, bu yaşa geldin! Kimin Hayatını yaşıyorsun? Doğal olarak, “Tabii ki Kendi Hayatımı yaşıyorum” diyeceksin. Peki kendi Hayatını %100 kendin yönetebiliyor musun? Kararlarını neye göre, kime göre veriyorsun? Kendine ne kadar yetebiliyorsun? Gerçek anlamda ne kadar özgür ve bağımsız yaşayabiliyorsun?

Bu Hayattan ne istiyorsun? Dünyayı terk etmeden neleri yaşamak, deneyimlemek ve gerçekleştirmek istiyorsun? Bunları yapmaya hazır mısın?

Hayatı nasıl yaşayacağını ve yöneteceğini kimden, kimlerden öğrendin? İyi/kötü, doğru/yanlış, normal/anormal, öyle/böyle, serbest/yasak, olur/olmaz, geçerli/geçersiz, başarılı/başarısız, sevap/günah, ödül/ceza, olmalı/olmamalı… gibi; yaşamına ÖLÇÜ getiren, SINIR çizen ve YÖN veren kavramları; kaç yaşında, kimlerden, nasıl öğrendin? Bunları neye göre ve kime göre belirliyorsun? Kararlar verirken dayanak ve kaynağın nedir?

Ölçü, sınır ve yönü kendi özgür iradenle mi belirledin, yoksa birilerinin otoritesiyle mi? Bunları kendi Aklın, Mantığın ve Vicdanınla sorgulayarak mı buldun? Yoksa çevrendekiler öyle söylediği için mi öyle kabul ettin? Mantık ve Vicdan yasaların; Evrensel mi, yoksa çevresel ve toplumsal mı?

Ölçü ve sınırların; doğal yeteneklerin önünde bir perde, set, duvar, engel oluşturarak daraltıp, kısıtlayıp, köreltiyor mu? Yoksa yeteneklerinin doğal olarak ortaya çıkmasını teşvik edip, cesaretlendirip, gelişimlerini destekliyor mu?

Ölçü, sınır ve tanımlarının Kendinle, çevrenle ve Hayatla ilişkilerine etkisi nasıl? Engelliyor mu, daraltıyor ya da genişletiyor mu?

Sorular, sorular, sorular… Neden sorular?

 

SORGULANMAYAN HAYAT, BAYAT ve EZBER YAŞAYIŞTIR!

Sormaz ki bilsin, sorsa bilir.

Bilmez ki sorsun, bilse sorar.”

Bayılırım bu Bilgece söze, yönlendirir insanı doğrudan Öze. Özü bilen Kendini bilir, Kendini bilen aradığını bulur. Aradığını bulan Muradına erer.

40 yıllık meslek yaşamımda; psikolojik/ruhsal sorun olarak nitelenen hemen tüm sorunların kökeninde, insanın Hayatı gereği gibi sorgulayıp temel taşları yerine oturtamadığına tanık oldum hep. Taşlar (kavramlar/tanımlar) yerli yerinde değil. Kafalar karışık, Bu nedenle öğrendikçe, sorguladıkça yerleri sürekli değiştiriyor. O kadar ki, doğrular yanlış, bazen de öyle bir dağılıyor ki, adına depresyon (deprem) diyorlar. , sıkıntı, problem, karmaşa

İnsanda Akıl ve Zekâ varsa eğer; A’dan Z’ye merak ve şüphe ile sorgulamak kaçınılmazdır. Her şeyin “Hakkını Vermek” şarttır. Bu tür sorular Neden sorular Ama MUHTEŞEM bir SİSTEM içinde muhteşem bir büyüme ve gelişim sergileyerek

Psikoloji hayat ilimidir. Bilim olması yüzyılları almıştır. Ama ilim olarak en eski ilimdir. Simya ilim, kimya bilimdir. Hayatı dolu dolu yaşamak için kendi pskolojimiz tanımak ve yön etmeyi öğrenmek zorundayız. Ancak buna ayıracak pek zamanımız yok. işte bu eğitim size zaman kazandıracak bir eğitim.

 

 

Burası 7 sınıflı karma bir okul. Her sınıf bir Bilinç seviyesine denk gelir. Öğretmenler, dersler, sınavlar, ödüller ve cezalar VAR. Ancak bu okulun yazılı kuralları YOK… Yaşadıkça öğrenilen Evrensel Yasaları VAR. Yasayı öğrenen yasayla sınanır. Sınavlar bir kerelik değil, yaşam boyu her an ve devamlıdır. Ödül; olgunluk, mutluluk ve huzurdur. Ceza; can sıkıntısı ve ıstırap (vicdan azabı). Sınavlar, öğrenmek üzerinedir. Kurallar hayatın içine saklanmış. Kimi kalır, kimi geçer, ama konanlar mutlak göçer.

 

çok kısa, kimine göre uzundur Hayat. şöyle böyle., Kimi Hayata küser, kimisi Hayata doyamaz, gözü açık gider. Dolu dolu yaşamak ne ise, yaşayanlara sormak gerek. Ne ile dolduğunu. nedir, nasıl yaşanır, doğru yanlış nedir

 

Bizim Hayat ile ilişkimiz nedir? Misafir miyiz, ev sahibi mi, yoksa ortak mı? Kim hancı kim yolcu? Hayat mı bize hizmet ediyor, yoksa biz mi hayata? Kim kimin nesi?

 

KISACA VE ÖZETLE…

Hayata ve Akıla dair tüm ezberleri bozan bir eğitimden bahsediyorum. Kendi Hayatınızın dümeni Sizin elinizde. Hangi ayakla adım atacağınız Size kalmış. Hayatınızı değiştirmek istiyorsanız; Biz buradayız, bekleriz…

ARZ etmek Bizden, TALEP etmek Sizden…

Atölye Eğitim Dizisi”ndeki her eğitimi tek tek inceleyin.

BİRİNDEN BAŞLAYIN! Özgürlüğün Bağımlısı Olacaksınız!

İddia ediyoruz, gelin İspat edelim!